Over ons

Het team van Tuincentrum De Rijp heet u allen van harte welkom in onze nieuwe webshop. Tuincentrum De Rijp is uw betrouwbare partner als het gaat om houten tuinmeubelen, kweekbenodigheden en kassen. Bij ons vindt u alles op het gebied van Urban Gardening, of het gaat om kweektenten, aerosystemen of groente- en fruitzaden, wij helpen u graag verder.

Tevens staat Tuincentrum De Rijp voor service. Wij doen er alles aan om onze klanten van dienst te zijn. Mist u bijvoorbeeld een product in ons assortiment, neem dan contact op met ons en wij doen ons uiterste best om te vinden waar u naar op zoek bent. De webwinkel zal daarna direct aangevuld worden met uw wensen.

Tuincentrum De Rijp heeft ook een showroom. In onze showroom vindt u o.a. complete kweeksystemen en diverse voedingsproducten. Wilt u informatie die betrekking heeft op een van onze producten? Komt u dan even langs en een van onze medewerkers zal u persoonlijk te woord staan.Wilt u liever telefonisch contact? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Om u uitermate goed te kunnen bedienen zijn wij bereikbaar van 10:00 uur in de ochtend tot 18:00 uur in de avond. Dit gedurende 6 dagen in de week, 52 weken per jaar.

Gezien het grote assortiment wat er op de markt verkrijgbaar is, kan het zijn dat niet alle producten in onze webwinkel zijn opgenomen. Wenst u een product dat niet in onze webwinkel opgenomen is neem dan contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat uw gewenst product in huis wordt gehaald. Dit tegen de beste prijs.

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden dan horen wij dat graag.