Dr Fertigo’s BioDefender

Nieuw product

Zelfs de gezondste planten hebben soms een steuntje in de rug nodig. Dr Fertigo’s Bio-Defender levert een stevige bescherming tegen infecties en insecten. Het is 100% organisch en bestaat onder andere uit humus en fulvinezuur, dat ook ten goed komt aan een beter wortelstelsel. Dat leidt tot betere plantengroei en een betere opbrengst. Én het is volledig biologisch afbreekbaar.

Meer details

2000 Items

Op voorraad

€ 37,50 incl. btw

  • 250ml voor 5 Liter sproeivloeistof
  • 500ml voor 10 Liter spuitvloeistof

Meer informatie

Veel moderne chemische pesticiden en plantverbeteraars zijn schadelijk voor onze gezondheid. Ook al zijn ze wettelijk geschikt voor menselijke consumptie, dat betekent niet dat ze vrij zijn van risico op lange termijn. De producten van DrFertigo spelen daarom in op de sterk groeiende trend in de ‘grow your own’ markt naar natuurlijke, organische en duurzame groeimethoden. Voor de ontwikkeling van het 100% organische Bio-Defender werden uitgebreid de natuurlijke verdedigingsmechanismen van planten tegen infecties en parasieten bestudeerd. Zo kon DrFertigo een compleet nieuw plantcare/immuno-boostermiddel ontwikkelen met uitsluitend natuurlijke, biologische ingrediënten zodat het geschikt is voor biologische teeltmethoden. Bio-Defender werkt op verschillende niveaus: Preventief door verbetering van het verdedigingssysteem van de plant tegen pathogenen en curatief door gebruik van natuurlijke insectwerende middelen wanneer er al sprake van een besmetting is.

De werking van Bio-Defender

De natuurlijke plantenextracten in Bio-Defender bestrijden uitsluitend de schadelijke insecten op een snelle en efficiënte wijze. Aan het product zijn natuurlijke orthosilicische zuren toegevoegd voor de versterking van celwanden. Zo ontstaat een dun, volledig biologisch afbreekbaar laagje op het bladoppervlak waardoor insecten, schimmels en virussen geen kans krijgen om tot de plantencellen door kunnen dringen en de plant infecteren. De organische humus- en fulvi-
nezuren zorgen voor een goede ontwikkeling van de plant via het blad. Het geheel versterkt de natuurlijk weerstand van de plant om zelf ziekteverwekkers te kunnen bestrijden. Bio-Defender is veilig toe te passen tot een week voor de oogstijd.

Gebruik BioDefender voor:

  • Verbetert immuunsysteem en natuurlijk afweer van planten tegen plagen en pathogenen;
  • Versterkt celwanden op cellulair niveau;
  • Puur biologische en natuurlijke ingrediënten;
  • Veilig voor gebruik op teeltgewassen;
  • Veilig te gebruiken tot zeer kort voor de oogsttijd;

Eenvoudig in gebruik